Ubed,
made for U

Premium quality & fair price
100 nights of trial sleep
10 year warranty
Average of
4.9
Discover what unrivalled ventilation and personal comfort can do for your sleep

Extraordinary ventilation

A mattress that ventilates well allows you to sleep better and more calmly. Thanks to the 3D Polyester in Ubed mattresses, you always sleep at the right temperature.

Personalised comfort

Suffering from back or shoulder pain? Or just looking for ultimate comfort? We customize your mattress based on your weight, height and sleeping position.

Lasts longer

A normal mattress lasts a maximum of 10 years. In Ubed mattresses, parts are replaceable separately, so it lasts longer. Good for the environment and your wallet.
Let's choose your mattress

 

Prima aankoop
We zijn leuk geholpen en kregen een goede uitleg. Fijn dat we de verschillende hardheden konden proberen. Ook de bezorging ging netjes. De matrassen bevallen uitstekend!

 

Alfons
September 22

 

Exit badend in het zweet wakker worden
Ik ben heel goed in badend in het zweet wakker worden. Dit is heel vervelend, gaat tenslotte ten koste van je nachtrust. Ik ben op zoek gegaan naar matrassen die goed ademen. Alle matrassenfabrikanten beweren goed ventilerende matrassen in hun assortiment te hebben, ga je echter op reviews af, dan blijkt dit behoorlijk tegen te vallen. Uiteindelijk kwam ik bij UBED terecht, heb ze gebeld voor een afspraak om proef te liggen en om hun matras eens met eigen ogen te zien. Waar zij het verschil maken is dat ze geen schuim met een hele dichte structuur gebruiken maar polyester met een hele open structuur. Hiernaast zijn hun matrassen ook goed van opbouw onder die polyesterlaag. Ik geloof wel in hun filosofie. Ik heb de M-100 aangeschaft inclusief linnen hoes en slaap er nu een aantal weken op. Ondertussen ook overgestapt van donzen dekbed naar katoen en m’n katoenen overtrekken aan het vervangen door linnen. Badend in het zweet wordt ik niet meer wakker, los daarvan ligt het matras echt goed. M’n nachtrust in een stuk verbeterd. Ergo: helemaal blij mee.

 

Richard
September 3

 

Ik word snachts niet meer wakker door Ubed
Ik word snachts niet meer wakker door Ubed. Door dat ik nogal veel beweeg in mijn slaap had ik voorheen nog al last van bepaalde plekken als verkeerd lag. Met Ubed heb ik daar totaal geen last meer van, waardoor ik snachts niet meer wakker word. Ik voel me daardoor veel uitgeruste. Daarnaast is het matras heerlijk koel, ook met deze warme zomer dagen.

 

Cas
August 23

 

Fijn koel matras
Slaap het liefste koel, maar in de zoektocht naar matrassen steeds problemen gehad met warmte, Ubed matras biedt uitkomst. Wij slapen fijn.

 

Gerard van
August 22

 

Vriendelijk en kundig in het gesprek.
Vriendelijk en kundig in het gesprek. Betrouwbaar in de levering. Goed slapen op het op lichaamsgewicht aangepaste matras.

 

Petra
August 1

 

We slapen nu een aantal maanden op onze nieuwe matrassen en we zijn er zeer tevreden over .De bezorging was ook heel fijn .
We slapen nu een aantal maanden op onze nieuwe matrassen en we zijn er zeer tevreden over .De bezorging was ook heel fijn . De bezorger hielp zelfs bij het uit pakken en het plaatsen van de matrassen op ons bed. Ik kan niet anders dan heel tevreden zijn over onze aankoop.

 

Ton
August 1

 

Super tevreden, fantastische nachtrust
Super tevreden, fantastische nachtrust! Het matras ligt heerlijk. Geen poespas, wel hoge kwaliteit. Hygiënisch door het gemakkelijke schoonmaken, cool door de goede ventilatie, maar tegelijkertijd ook goed geïsoleerd. Perfecte zacht/hard mix voor een actief leven waarbij rust en herstel zo belangrijk zijn. Contact met Ubed is super, snel en doelgericht, soepel en heel vriendelijk. Ik heb het idee dat de prijs kwaliteit verhouding heel goed is en zou het absoluut iedereen aanraden. Investeren in je eigen kwaliteit van leven is m.i. een van de beste cadeaus die je jezelf kunt doen. Als je dan gaat investeren, laat het dan een investering zijn waar je élke nacht (en dus ook dag) plezier van hebt.

 

Bauke
July 28

 

Heerlijk doorslapen en geen pijnlijke schouder meer.
We moesten er even (een paar dagen) aan wennen, zoals vooraf aangegeven, maar nu slapen we allebei heerlijk op het matras van Ubed. Mijn man slaapt langer door. En ik zelf werd vroeger vaak met een pijnlijke schouder (waarop ik sliep) wakker. Sinds ik op het matras van Ubed slaap heb ik daar helemaal geen last meer van! Een echte aanrader dus!

 

Marjo
June 27

 

Beter dan verwacht!
Het bepalen van de hardheid van het matras op de website was een goede hulp. De uitgekozen matras werd vervolgens razendsnel bezorgd (binnen één week) en tot in de slaapkamer afgeleverd. Het materiaal aan de buitenkant van het matras voelt in het begin wat stug, maar met een goed hoeslaken ligt het toch erg comfortabel, zowel qua stevigheid en temperatuur precies waar we naar op zoek waren! Communicatie met Ubed en hun service is uitstekend, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw matras!

 

Jan Willem
June 21

Our sleepers value our products on Trusted Shops with an average score of
4.9

based on 80 reviews