Privacy Policy

Wie zijn wij?

Wij, Ubed B.V., respecteren de privacy van alle bezoekers op onze website, klanten en overige relaties. We vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonsgegevens en om hierover transparant te zijn. Daarom leggen we in dit privacybeleid uit welke gegevens we van je verzamelen, welke reden we daarvoor hebben, op welke manieren we deze verzamelen en hoe we zorgen dat je gegevens veilig zijn.

Beheer

Ubed B.V.
Zeemagazijnkade 3, 1018LE Amsterdam
Telefoonnummer: 020-123456
E-mailadres: [email protected]

Welke van jouw persoonsgegevens verwerken wij?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die (direct en indirect) een natuurlijk persoon kunnen identificeren. Wij moeten de volgende gegevens verwerken om jou als klant goed te kunnen bedienen:

  • Voor- en achternaam;
  • Email;
  • Telefoonnummer;
  • Adresgegevens.

Waarom verwerken wij deze persoonsgegevens?

Wij verwerken je persoonsgegevens om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen. Als je gegevens met ons deelt zullen we ze alleen gebruiken voor het doel waarvoor we ze nodig hebben, tenzij je ons uitdrukkelijk toestemming geeft ze voor andere doeleinden te gebruiken. We hebben je gegevens nodig voor de volgende doeleinden:

  • Om te voldoen aan onze contractuele verplichtingen wanneer je een bestelling bij ons plaatst.
  • Om met je in contact te komen wanneer we je wat willen vragen over onze dienstverlening of over een bestelling die je bij ons hebt geplaatst.
  • Om te voldoen aan wet- en regelgeving.
  • Om onze diensten en website te analyseren en te verbeteren.
  • Om je onze nieuwsbrief te versturen, als je ons hier toestemming voor hebt gegeven.

Beveiliging

Wij hebben ervoor gezorgd dat onze systemen goed beveiligd zijn. Daardoor weten we zeker dat we jouw gegevens goed kunnen beschermen en hoef je je geen zorgen te maken dat je gegevens niet veilig zijn.

Gegevensoverdracht naar derde landen

Gegevensoverdracht naar derde landen (landen buiten de Europese Economische Ruimte, EER) gebeurt alleen wanneer dat voor het uitvoeren van onze werkzaamheden noodzakelijk, wettelijk voorgeschreven is of wanneer je ons daarvoor toestemming hebt verleend.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens

Wij zullen je persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor we ze hebben verzameld en vastgelegd.

Cookies

Naast dat we persoonsgegevens van je kunnen opvragen, maken we ook gebruik van cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren op onze website. Je hebt zelf de keuze om via de browser het gebruik van cookies aan of uit te schakelen.

Wij maken gebruik van de volgende cookies:

  • Google Analytics Google Analytics is een dienst die bijhoudt en rapportages maakt over hoe bezoekers een website gebruiken. Veel websites maken gebruik van deze dienst omdat het hierdoor veel makkelijker wordt om gebruikers een fijne website-ervaring te verschaffen. Met first-party cookies wordt bijvoorbeeld geanalyseerd hoe jij als gebruiker met onze website omgaat. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Deze gegevens worden (zover mogelijk) geanonimiseerd en je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.          
  • Google Tag Manager Google Tag manager is een tool die we gebruiken om websitetags op één scherm te kunnen besturen. Hierbij worden geen persoonsgegevens verwerkt.     
  • Google Adwords We maken ook gebruik van Google Adwords. Dit is een programma van Google dat online advertenties plaatst. Als je op zo’n advertentie klikt dan plaatst Google een zogenoemde ‘tracking cookie’ op je computer en daardoor kunnen er gegevens verzameld worden over hoe een advertentie aanslaat. Gebruikers van dit programma krijgen echter geen informatie waarmee ze jou als gebruiker zouden kunnen identificeren. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan je kiezen voor de opt-out voor Google conversion tracking. Dit kan je gemakkelijk in je eigen browserinstellingen doen.  
  • Facebook pixel / retargeting De Facebook-pixel is een cookie waarmee de effectiviteit van advertenties gemeten kan worden. Doordat we gebruik maken van deze dienst kunnen we veel nauwkeuriger adverteren en zorgen dat onze advertenties zo min mogelijk aan mensen worden laten zien die niet onder onze doelgroep vallen. De gegevens die Facebook heeft en over jou verzamelt met behulp van de pixel zijn anoniem voor ons, we kunnen dus geen conclusies trekken over de identiteit van onze gebruikers op grond van deze dienst.

Gegevens verstrekken aan derden

Tenzij je hier ons uitdrukkelijk toestemming voor geeft, zullen we je gegevens nooit aan derden verstrekken.

Inzicht in, aanpassen van of laten verwijderen van persoonsgegevens

Ubed B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Laat het ons weten wanneer je inzage wil in de persoonsgegevens die Ubed B.V. over je heeft verzameld of wanneer je gegevens wil wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je je persoonsgegevens verwijdert wil hebben en dat is uiteraard geen enkel probleem. Stuur ons hiervoor even een email, dit kan naar [email protected]

Nieuwsbrief

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door jouw opgegeven gegevens om je onze nieuwsbrief toe te zenden. Je kan je na inschrijving te allen tijde afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan [email protected] of via een link onder in de nieuwsbrief.

Aanpassingen

Het kan zijn dat we ons privacybeleid op een gegeven moment wijzigen, omdat de wet dat van ons vraagt of om een andere reden. We zullen je bij kleine wijzigingen niet telkens lastigvallen, daarom raden we je aan om deze pagina regelmatig te raadplegen.

Contact

Als je meer wil weten of over onze verwerking van persoonsgegevens, dan kun kijken op onze FAQ, te vinden op www.ubed.zendesk.com of je mag ons mailen op [email protected]