Hoe werkt het verzenden van matrassen?

Een matras is natuurlijk een behoorlijk groot product, je vraagt je dus vast af hoe deze bij jou thuis geleverd wordt. Dat lees je hier!

Zo gaat het verzenden stap voor stap

  1. Bedankt voor je bestelling, je hebt een matras besteld bij Ubed! De maximale periode van verzending vind je op de productpagina.
  2. Je matras komt op de productieplanning in België. Wees gerust, het kan dus na bestelling zo'n 2-3 weken duren voordat je weer een update ontvangt.
  3. Je krijgt updates over de status van je pakket, waaronder mails met de bevestiging van verzending en de afleverdatum.
  4. Je ontvangt je matras! Een 1-persoons matras zit in 2 dozen, een 2-persoons matras zit in 3 dozen. Zo behoud het matras zijn beste kwaliteit.
  5. Tijd om het matras in elkaar te zetten. Scan de QR-code op de doos om de handleiding te downloaden. Volg alle stappen.
  6. Tijd om te slapen! Je periode van proefslapen is begonnen. Hier lees je er meer over.

Eerlijke prijs

We geven geen korting, maar gewoon de eerlijke prijs. Alles wat je ziet, dat zit in de kwaliteit. Je kunt dus op ieder moment gerust bestellen.

Gratis verzending

Alle producten worden gratis per doos verzonden. Een matras zet je thuis eenvoudig in elkaar. Liever slaapklaar? Dat kan ook tegen betaling.

100 dagen proefslapen

Bij Ubed geven we je advies voor de beste matraskeuze, maar soms komt het voor dat we nog iets aan je matras moeten aanpassen.