Voorkom huidallergiën en irritaties met een hygiënisch matras

Kleding was je iedere week, maar een matras maak je niet één keer schoon tijdens de totale levensduur? Dat vinden wij raar, aangezien je er zeker zo'n 8 uur per dag op ligt. Een schuimmatras wordt er met de maanden en jaren niet schoner op. Tijd om het op te frissen.

1000

liter

Zoveel liter verlies je per jaar in de nacht. Het grootste gedeelte is zweet. Elke avond is dat namelijk al zo'n halve liter. Een schuimmatras houdt ervan. Dit is onhygiënisch, warm en niet goed voor je huid.

Schonere huid

Met een volledig zelf te reinigen matras gun je je huid het allerbeste en voorkom je allergiën en irritaties.

Verhoogde slaapkwaliteit

Op een schoner matras slaap je lekkerder, vergeet de vieze en warme plekken en word wakker op een fris matras.

Langere levensduur

Een hygiënisch matras zonder vervuiling zorgt ervoor dat je matras kwalitatief goed blijft en langer meegaat.

"Schoon in 3, 2, 1..."

Hoes wassen

De bovenkant van de hoes rits je er gemakkelijk af. Deze kun je in de wasmachine op maximaal 60°C wassen. Deze is snel weer droog door de ventilerende eigenschappen.

Toplaag uitspoelen

Haal de toplaag eruit, spoel hem uit onder de douche met lauw water en hang hem op om te drogen. Zo verwijder je al het stof en vocht dat toch in het matras overblijft.

Binnenkant stofzuigen

Omdat de onderdelen in de matrassen niet verlijmd zijn, kom je overal bij. Til de pocketvering kernen omhoog en haal er even de stofzuiger doorheen! Verstandig om zeker jaarlijks even te doen.

Ervaringen van onze klanten