Transformeer je hotel met duurzaam comfort

Onze circulaire hotelmatrassen verminderen de CO2 voetafdruk met 80% en bieden superieur comfort door een lagere contacttemperatuur. En dat alles tegen lagere kosten per jaar.

Boek een telefoongesprek

Behaal ESG doelstellingen

Door twee keer zo lang met matrassen te doen die vervolgens wél recyclebaar zijn, verlaag je de CO2-voetafdruk tot wel zo'n 80%.

Verlaag kosten

Door niet twee maar één keer matrassen te kopen in een periode van 10 jaar, verlaag je de kosten en bespaar je moeite van volledige matraswissel.

Verhoog klantreviews

Door een matras met gepaste hardheid, ideale temperatuur en hygiëne aan te bieden vergroot je de kans op positieve reviews.

Ubed matras vs. traditionele hotelmatrassen

Jaar 0

Aankoop van Ubed matrassen.

Aankoop van traditionele hotelmatrassen.

Na 5 jaar

De toplaag heeft zijn beste kwaliteit verloren, we hoeven dus enkel deze laag vervangen tegen een % van de verkoopprijs.

De lagen hebben aan kwaliteit verloren en zijn niet hygiënisch genoeg meer. Aangezien het niet deels vervangen kan worden moet het gehele matras opnieuw aangekocht worden. Oude matrassen worden op zijn best gedowncycled.

Na 10 jaar

Het matras heeft zijn beste tijd gehad. We komen in vroegtijdig in contact voor een nieuwe levering. De oude matrassen worden in zijn geheel gerecycled.

Opnieuw, de lagen hebben aan kwaliteit verloren en zijn niet hygiënisch genoeg meer. Aangezien het niet deels vervangen kan worden moet het gehele matras opnieuw aangekocht worden. Oude matrassen worden op zijn best gedowncycled.

Bespaar uitstoot, geld en tijd

Het modulaire Ubed matras

Ontdek het hele matras van binnen tot buiten. Bekijk de materialen, waar de verschillende onderdelen voor dienen én hoe we ervoor zorgen dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.

3D polyester matrashoes

  • Volledig luchtdoorlatend voor perfecte temperatuur.
  • 100% circulair.

3D polyester toplaag

  • Volledig luchtdoorlatend voor perfecte temperatuur.
  • Later vervangbaar voor 5 jaar levensduurverlenging
  • 100% circulair.

7-zone pocketvering

  • Volledig luchtdoorlatend voor perfecte temperatuur.
  • 100% circulair.

Ubed matrassen voor atleten in Kaapverdië

"Om er voor te zorgen dat de atleten optimaal herstellen van hun trainingen heeft iedere kamer matrassen van het Nederlandse merk Ubed, die volledig modulair zijn en dus aanpasbaar aan de wensen van iedere atleet. Door een innovatieve, ventilerende toplaag kunnen de atleten met bij een fijne temperatuur slapen, wat hetgeen de nachtrust en dus het herstel na een zware training bevordert."

Alcinda Rodrigues

We vertellen je graag meer over Ubed!

Boek via de onderstaande kalender een tijdsslot, dan vertellen we je meer over Ubed op een moment dat het voor jou goed past.